neděle 3. května 2009

Anotace

Anotace na česky psanou internetovou stránku
http://www.sikana.cz

Tato internetová stránka se zabývá problematikou šikany. Na tuto problematiku existuje veliké množství článků, diskuzí. Je to velmi žhavé téma. Stránka je rozdělená na jednotlivé odkazy jakou jsou: Úvodní strana, Šikana ve škole, Šikana v práci, Užitečné odkazy, O nás. Nachází se zde i emailová adresa, kam můžeme psát své dotazy ohledně šikany. Dále také novinky o šikaně například Bolest šikanování, Články v mobbingu, Transparentní účet.

Je to internetová stránka Občanského sdružení proti šikaně.

Jsou zde uvedené názvy knih o šikaně – jejich stručný obsah, kontakt na obchod, ve kterém si můžeme knihu zakoupit. Nabízí se nám tu různé články o šikaně, které jsou ještě dále rozděleny na jednotlivé pod odkazy. Například Šikana na pracovišti; Mobbing je šikana, která hrozí dospělým; Šikana z právního hlediska. Některé články zahrnují i test. Nahoře na stránce se také objevuje reklama na auta.

Vzhled stránky je poutavý, barevný. Přehledné je rozdělení jednotlivých částí do odkazů, které jsou umístěny v levém sloupci. Na zbytku stránky se nachází články. Dobré je jejich rozdělení na pod odkazy. Můžeme si zde vyzkoušet i test, to u některých internetových stránkách není. Tato stránka nám o šikaně moc podrobných informací neposkytne. Kdybychom se chtěli zabývat šikanou hodně dopodrobna, museli bychom si vyhledat jiné internetové stránky.


Leona Svobodová

Žádné komentáře:

Okomentovat